Akcióban a Borderlands 3 két új képességfája

Elsőként Amara és Fl4K kerül a középpontba az új trailerben.

A 2K és a Gearbox a múlthéten felfedte a Season Pass 2-t és az annak részeként 2020. november 10-től elérhető Designer’s Cut kiegészítőt, a Borderlands Creator Team pedig most bemutatta a Borderlands 3 világába ennek részeként érkező két jelentős újdonságot, a vadonatúj képességfákat Amara és FL4K számára.

A friss és izgalmas élményeket kereső Borderlands 3 játékosok hamarosan ezen képességfák erejét bevetve lövöldözhetnek és zsákmányolhatnak majd, és alakíthatják ki saját egyedi Vault Haunterüket. Minden képességfa új aktív és mesés passzív képességeket tartogat, amik a meglévő képeségekkel is kombinálhatók vadonatúj, még menőbb játélstílusok eléréséhez.

Amara új Phaseflare aktív képessége egy hatalmas, irányítható, pusztító elemi gömböt idéz meg, amivel véres utat törhet támadói között. Mindeközben Enlightened Force képességfája lehetővé teszi, hogy Cyro elemi hatással megfagyassza ellenfeleit, ezzel tovább fokozva természeti elem arzenálját. Az Enlightened Force passzív képességei segítenek maximalizálni az elemi sebzést és lelassítani az ellenfeleket, hogy esélyük se legyen kitérni a Phaseflare útjából.

FL4K egy igazán megbízható tömegoszlató eszközre tesz szert új Gravity Snare aktív képességével. Ez a hosszú ideig ható képesség időszakosan a levegőbe repíti a közeli ellenfeleket megtörve támadásukat, majd fájdalmasan a földbe zúzva őket. A Trapper képességfa passzív képességei nagy mértékben növelik FL4K és állatkája túlélési esélyeit pajzs bónuszokkal, valamint plusz sebzéssel a megnövelt kritikus sebzés hatásokhoz.