AGENT: A Rockstar az idei E3-on fogja bemutatni

Az AGENT című lopakodós akciójátékot a Rockstar még 2009-ben jelentette be a nagy E3-as játékrendezvény alkalmával, de azóta feledésbe merült (pl. az L.A. Noire is így járt annak idején). Legutóbb 2011 májusában hallhattunk a lopakodós elemekkel megfűszerezett játékról, amikor a Take Two megnyugtatta a rajongókat, hogy az új IP címet természetesen nem törölték, a fejlesztési munka simán zajlik a stúdióban.

Történt ugyanis, - mindenki meglepetésére - hogy a Rockstar a hét közepén a Jeuxvideo című magazinnak hivatalosan megerősítette, hogy az AGENT című játékot egy meglehetősen hangulatos játékmenet prezentáció formájában fogják bemutatni a júniusi E3-on, amit ismét Los Angelesben rendeznek majd meg az illetékesek.

Az óriás cég komoly játékmenetbeli és technikai információkat sajnos nem közölt a magazin számára, hiszen jelenleg a Max Payne harmadik részére fordították a legtöbb fejlesztési munkát, és időt. A nyári sajtó prezentáció mellé még egy "Debut" trailert is ígértek a készítők, valamint később a vendégek is kipróbálhatják az Agentet.

Egyelőre annyit tudunk, hogy PS3 és Xbox360 platformokra fejlesztik, remélhetőleg a PC-sekről sem fognak megfeledkezni a Take Two munkatársai.