A Wii play a legjobban fogyó játék az USA-ban

Az alábbi adatok kizárólag az USA-ra és a konzolos játékokra vonatkoznak, vagyis PC-s adatokat nem tartalmaznak. Ennek fényében nézzük, hogy az NPD felmérése szerint mely játékok a legkeresettebbek.

A listát a Wii Play vezeti, ami ugye nem meglepő ha belegondolunk, hogy minden egyes plusz Wii Remote csomag után jár egy Wii Play is. Bár a listához most nem mellékelt az NPD számokat, de tavaj év végi adatok alapján, Amerikában jelenleg 11 millió példánynál tart ez a minijáték gyűjtemény. Világviszonylatban pedig 25 millió példányban fogyott, amivel már nem csak az USA-ban első hanem az egész világon is.

A Wii Play ezzel az elsőséggel a Guitar Hero 3-at és a GTA. San Andreas-t szorította maga mögé, előbbi második helyen (10.2 millió eladott példány), utóbbi harmadik helyen(9.8 millió eladott példány) tartózkodik. Utánuk jön a rekordokat döntögető Modern Warfare 2, aminek egyelőre ezt még nem sikerült összehoznia, de kíváncsian várjuk, hogy a jövőben mire lesz még képes. A tízes listát pedig lejjebb megtekinthetitek.

1) Wii Play (Wii)
2) Guitar Hero III: Legends of Rock (PS2, PS3, Wii, Xbox 360)
3) Grand Theft Auto: San Andreas (PS2, Xbox)
4) Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3, Xbox 360)
5) Wii Fit (Wii)
6) Mario Kart Wii (Wii)
7) Call of Duty 4: Modern Warfare (PS3, Xbox 360, DS)
8) Madden NFL 07 (PS3, Xbox 360, Xbox, PS2, PSP, DS, GC, GBA, Wii)
9) Call of Duty: World at War (PS3, Xbox 360, DS, Wii)
10) Namco Museum (DC, GBA, PS2, GC, Xbox, PSP, N64, PS3, Wii, DS, PSP, PS, Xbox 360)