A PlayStation 4 még idén megjelenik világszerte?

A Gamestop kereskedelmi hálózat pénzügyi igazgatója, Robert A. Lloyd elmondta, hogy a PlayStation 4 még az idei év végéig megjelenik világszerte a boltok polcain. Robert A. Lloyd biztos abban, hogy az új konzol eleinte nem csak Amerikában és Japánban lesz elérhető - szerinte az összes régióba egy időben érkezik majd meg.

"A harmadik negyedévben megjelenő Grand Theft Auto 5 és Battlefield 4, valamint a negyedik negyedévben megjelenő PlayStation 4 miatt jelentős bevétel növekedést várunk. Mi tudjuk, hogy a Sony számára a PlayStation 4 globális megjelenése 2013 végéig kiemelt fontosságúnak számít és ezt szeretnék véghez is vinni. Azonban a végleges következtetések levonása előtt meg kell várnunk a Microsoft 2013-as terveit. Van megfelelő marketing stratégiánk arra az esetre, ha mindkét konzol egy időben jelenne meg. A konzolpiacon a 2014-es évben legalább 20%-os növekedésre számítunk az eladásokat tekintve." - fejtette ki Robert A. Lloyd, a Gamestop kereskedelmi hálózat pénzügyi igazgatója.

Egyelőre a fentebb leírtakat érdemes csupán pletyka szintjén kezelni, mivel a Sony még nem jelentette be, hogy pontosan mikor is kerül forgalomba következő generációs konzoljuk, a PlayStation 4.