A legjobb hazai applikációkat keresi az Invitel

Az innováció és kreativitás jegyében indult Invitel InnoApps versenyre bármilyen egyedi fejlesztéssel lehet nevezni, két kategóriában. A „Ne szórakozz!” kategóriában a komolyabb hangvételű, munkához, kutatáshoz, tanuláshoz kapcsolódó fejlesztéseket várják; a „Szórakozz!” kategóriában pedig minden egyéb a szórakozáshoz, szórakoztatáshoz (pl.: játékok, billentyű kombináció, figyelmeztető hang stb.) tartozó fejlesztésekkel indulhatnak a pályázók. A „Szórakozz!” kategória applikációira az Invitel Facebook oldalán szavazhatunk február 1-től, a „Ne szórakozz!” kategóriában pedig szakmai zsűri választ nyertest. A jelentkezési határidő: január 31.

Néhány év múlva a legtöbb információt már valahonnan a „felhőből” fogjuk kapni, sokkal kevésbé leszünk eszközorientáltak. Ez azt is jelenti, hogy a különböző egyedi applikációk, alkalmazások még erőteljesebben jelen lehetnek majd az életünkben, ebben pedig élen fognak járni a mostani diákok, a jövő programozói” – mondta el a díjjal kapcsolatban Sugár Mihály, a BellResearch vezető tanácsadója, a zsűri egyik tagja. „Ez a verseny jó lehetőség, hogy megmutassák magukat, mert egy átlagos pályakezdő fiatalnak kevés referenciája van. Nagyon jó, ha az önéletrajzban ilyen kapaszkodók is vannak, mint egy InnoApps Díj” – tette hozzá Sugár Mihály.

Néhány fontosabb információ:

  • A „Szórakozz!” kategória applikációira az Invitel Facebook oldalán lehet majd szavazni, a legtöbb lájkot kapó alkalmazás lesz a győztes
  • A fődíj kategóriánként 200.000 forint és 1 éves Invitel Net&Go szolgáltatáscsomag
  • Az InnoApps verseny, a tavaly sikerrel debütált, immár második alkalommal megszervezett InnoMax Díj keretein belül zajlik, amelyre kis- és középvállalatok nevezhetnek megvalósult ötletekkel, hatékonyságot javító innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel. (További információ: www.invitel.hu/innomax; www.invitel.hu/innoapps)