Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Kicsit már kezdtem megnyugodni, hogy teljesen más már a közeg, mint pár éve.

    Én a magam részéről utálom a fanatikus márkahűséget, minden téren. Sokkal jobb szeretem, ha úgy tekintünk egymásra, mint egy nagy vásárlói réteg egyazon érdeket képviselő tagjaira- miszerint mindenki a legjobbat akarja magának és a legtöbbet a pénzéért.

    Régebben volt divat, ha valaki ki merte ejteni az X360 topicban a PS szót és fordítva, akkor el volt küldve a francba.
    Mintha egy amatőr átlagembernek akkora nagy szentségtörés lenne, ha egyik is, másik is szóba jön.

    Én világ életemben az Xboxhoz húztam, talán azért, mert mikor megjelent, akkor épp azzal voltam kicsit különc a sok PS őrült között. Most meg, mikor novemberben újra felmerült, hogy konzol kéne, simán 1:1-ben számoltam mind a PS4-gyel, mid az Xboxsszal.

    Sőt, ha rajtam múlna (és nem a családi kasszán), akkor simán bevállalnék egy PS4-et is a hálóba. (valamelyik nap láttam 75k-ért egy Maffia3-mal szerelt 1TB-s PS4-et, ha picit több pénz van a kártyámon, lehet, hogy haza is hoztam volna... az xbox mellé)

    Én azt egymást győzködést nem nagyon szeretem, főleg ha két ennyire vadul egyforma termékről van szó, mint a PS4 és az Xbox, ami gyakorlatilag szinte csak a formában különbözik.
    (másik példa, hogy én marha nagy Mazda rajongó vagyok, de mióta megjelent a Toyota CR-H, azóta komolyan fontolgatom, hogy Mazda szerelem ide, vagy oda, de szívesen beszállnék egy ilyen kis Toyota SUV-ba)

Új hozzászólás Aktív témák