Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz NyMRooD #160356 üzenetére

    Nem akarok belemenni a vitába - fölösleges is mivel mindkét konzolom van - de azért a három példád mindegyike nem jön ki egálban.

    4K kérdése: az egyértelmű hogy mindkét platformon a saját konzolokra megjelenő játékok esetében mindkét gyártó törekszik a 4K elérésére.
    Viszont a multiplatform címek esetében azért kijön az X előnye a Pro-val szemben - csúnya is lenne ha ez nem így volna. RDR2, Shadow of the Tomb Raider, ACO, Bf1, Bf5 esetében mind-mind látható ez.

    Profilmegosztás, ez tényleg döntetlen.

    GamePass kontra Ps Now. Ha ez szerinted döntetlen akkor bírónak ne menj. Árban s minőségben és játékélményben is a GP a nyertes. Árban azért mert Xbox oldalon sokkal több akciózás van a szolgáltatás kapcsán.
    Minőségben és élmény terén a neten keresztüli online kapcsolattól is függő szolgáltatás egy lekorlátozott felbontással (amit néhány esetben kivételként már le lehet tölteni Ps4 konzolra - ilyenkor persze állítható a felbontás) semmiképpen nem tud partiban lenni azzal a szolgáltatással ahol a frissen megjelent címek is bekerülnek akár, mindet le tudod tölteni a konzolodra ahol akár 4K felbontásban is játszhatod azt sőt kedvezményes áron meg is veheted magadnak.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák