Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Mivel mindjárt vége a szezonnak, így gondoltam elmélkedek csöppet, hogy 2016-ban ki merre folytatja. Ez csak is az én agyszüleményem lesz, szóval így kezeljétek :DDD :

    Citroen: Lopez, Loeb, Ma valószínűleg tuti marad. Muller az egyedüli kétséges, mert egyre jobban érdeklődik a Rallycross után. Szerintem egy dolog miatt maradna még jövőre: Elverni Lopezt és hazai autóval is világbajnoknak lenni.
    JAS: Tarquini, Monteiro, Norbi. Utóbbi - számomra - 100%, hogy jövőre gyári pilóta lesz. Már csak azért is, mert kijelentette nem egyszer már Norbi, hogy jövőre is Honda lesz a "segge alatt" :) . Gyárival lenne még hova fejlődni, privát szinten pedig idén kimaxolta a lehetőségeket.
    Zengő M.: Nagyon örülnék, ha Kiss Norbit be tudnák ültetni jövőre. Talán ő lenne a legeladhatóbb. Kérdés, hogy Michelisz esetleges távozásával a Burn, mint támogató, marad-e Zengőék mögött, vagy Kiss tudja-e az Oxxo-t maga mögé állítani. Véleményem az, hogy a MOL maradna továbbra is Zengőék partnere.
    ROAL: Itt mind a két pilóta kimaxolta, amit lehet. Szerintem! Chilton-t szívesen látnám a Loeb Racing másik Citroen-jébe, mert megérdemelné. Ezzel kiderülne, hogy mégis mit lehet kezdeni egy nem gyári Citroen-el. Bennani erre képtelen.

    Az újoncok valószínűleg maradnak, ahol voltak. Hallani híreket, hogy Borkovic is jönne vissza, kérdés hogy hova?! Honda - ami van még szabad - nem fér be, marad - a most már tényleg - elavult Cruze.

    Volvo viszont tényleg eddig sötét ló. Remélem, hogy beletaláltak az autóba :) .

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák