Aktív témák

  • Simulacrum

    senior tag

    válasz emre #24960 üzenetére

    Én komolyan mondom ezért már jobban utálom az artistákat, mint azért, hogy engem lőnek ki. Jagdtiger spotolva órákon át, de nem azt lövik, hanem az M6-ot. Hihetetlen. De a legfelháborítóbb, hogy mivel sokat játszom felderítő tankkal hiába fedezem fel az ellen artistáit nem azokat lövik. Mikor T-50-el megyek és a négy artistából egy kilő és vége a spotnak nem a tracereket figyelik, hanem újra a tankokra koncentrálnak. Tanítani kellene a tracer dolgot, mert azt veszem észre, hogy nagyon kevesen ismerik. Én ha tankkal megyek is, figyelem és lövök arra, volt már szerencsém. Ha Chaffee-val megyek ez dönt általában. Amelyik fél artistái erre koncentrálnak az a fél nyer. A legtöbbször úgy dől el csata, hogy az egyik fél kilövi az ellen artistáit már az első percekben aztán könnyű a győzelem.

    A klántagok random csatában kapnak infót egymásról? Mármint látják, ha saját klántagjuk is játszik éppen abban a csatában akár az ellenségnél is? Név kiemelés esetleg?
    Szívesen beszállnék én is. Van KV-3-am, de megmondom őszintén nem szeretem. És a legények is át lettek belőle rakva az IS-be. Csak azért áll a garázsban, hogy a váltáskor kapjam érte az új tankot. Igaz elite, két ember belőle 100%-os és van nekik javításuk is valamennyi, de ez azért nem sok. Csak a duplákat szoktam lemenni vele. De más tankkal szívesen kipróbálnám a csapatjátékot.

Aktív témák