Új hozzászólás Aktív témák

  • Balika23hun

    aktív tag

    Ebben az arty-s témában valamennyire mindenkinek igaza van. De nagyrészt tesla kollégával értek egyet. Én sem bírom az arty-t ennek az egyik oka hogy nem tudok azonnal válaszolni a tűzére mint egy sima tanknál amivel mondjuk szemben állok és ez zavar. De még ezen is túl tudnék lépni de az MM miatt mostanában igen sűrűn rak be 3-4 arty-t egy csatába és ez már sztem sok. Nem OP-ok de tudnak igen pontosan lőni (a jók meg aztán főleg) és ez egy olyan helyzetben amikor amúgy is van elég dolgod a szemben állókkal ez igen zavaró, nekem legalábbis.
    Nem kívánom hogy nerfeljék őket de azt igazán meg tudnák tenni hogy max 2 lehetne egy körben (sztem annyi az ideális).
    Illetve egy másik megoldás hogy csinálnának egy külön játékmódot (mint pl a csataütközet) ahová nem rakhat be arty-t és játékosoknak lenne lehetősége csak azt bepipálni, így elkerülni őket (vállalva azt hogy akár többet várnak vagy sűrűbben kerülnek nagyobb tierbe). Sajnos ezt soha nem fogja meglépni a WG.
    Sajnos ezekkel a személyes küldikkel igen megkeverték a sz@rt és ez mellé a folyamat sok arty rengeteg embernél veri ki a biztosítékot. Már én is egyre kevesebbet játszok naponta mert egyre jobban megy el az egésztől a kedvem.

    Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus

Új hozzászólás Aktív témák