Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Воланд #21966 üzenetére

    Ja, a kesze-kusza, súlyos jogásznyelven megírt hanta, amit sokaknak nemhogy végigolvasni, de itt-ott értelmezni sem könnyű...és inkább elfogadja, csak hogy továbblépjen. :D
    Linkek kellenek, tessék: [link], [link], [link]. Na persze tudjuk, ez csak a bulvár. De az azért a hivatalos honlap érdekes [link]
    "megnyit egy fájlt, adatokat gyűjthetünk a fájlról, a fájl megnyitásához használt alkalmazásról és a művelet időtartamáról, és azokat felhasználhatjuk az alkalmazásaink teljesítményének javítására, "
    Nem elég, hogy mivel, de a mit is kell nyilván....igaz, hogy indsider, de amilyen kapcsolók benne vannak a végleges rendszerben, vagy alapértelmezésben ON módban, vsz annál is ez van.
    "Személyes adatait megoszthatjuk a Microsoft felügyelete alá tartozó egyéb leány- és társvállalatokkal, valamint a nevünkben működő beszállítókkal vagy ügynökökkel." - ja, pontosan kik is azok, meg netán "véletlenül" külső pajtásokkal is?
    Illetve, ha már 8-nál is ennyi mindent tudtak [link], akkor alap, hogy legalább ennyit, vagy többet a 10-es is...

    Hiába nézem meg, hogy milyen folyamat és keresek rá google-ban, hogy hivatalosan mire való, attól még végezhet mást is a háttérben. + a fenti cikk alapján, amire klikkelek, azt is elraktározza. Persze te nyilván ismered a Windows összes rendszerfolyamatának a lelki világát.

    "mar ne is haragudj, de ez ismet egy baromsag, foleg az utolag derulnek ki cifra dolgok resz."
    Mért is, talán a kötelező és opcionális frissítéseknél a vezérlőpultban / gépházban odaírja, hogy mit csinál, mire való, vagy netán feldob vmi adatvédelmi leírást? NEM...De nem csak 10, 7/8.1 esetében is megy a buli [link].

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák