Új hozzászólás Aktív témák

  • Воланд

    titán

    válasz King Unique #21964 üzenetére

    "ne gyere nekem újfent az adatvédelmi elvekkel, mintha ott minden eshetőség benne volna"

    de, azzal jovok. ugyanis ezen cikkek 99%-a ugy szuletett, hogy a cikk iroja mar az adatvedelmi iranyelvek ertelmezesenel elakadt. persze egyszerubb lenne ha linkelnel is valamit, nem csak a levegobe beszelnel, hogy itt meg ott ezt irtak. meg egyebkent is, egyszerubb lenne a tenyeknel maradni, mert a feltetelezesek helye a konteo topicban van, ahogy mar irtam korabban.

    "A lemezt meg Windows rendszerfolyamatok használják (mi más ugye..), de hogy most melyik suttyomban pontosan milyen háttértevékenységet végez, főleg ha van net, azt nyilván nem könnyű kibogozni."

    igazabol de, konnyu "kibogozni". mar csak azert is az, mert egyreszt leszeded a procmon-t, aztan szepen megnezed, hogy mi es hova ir. masreszt a netet meg siman kihuzhatod es akkor meg wireshark sem kell hozza.

    "WU-s frissítéseknél se írogatják oda, melyik mire való, pontosan milyen tevékenységet végez, mit aktivál a rendszerben, mégis utólag kiderülnek a cifra dolgok"

    mar ne is haragudj, de ez ismet egy baromsag, foleg az utolag derulnek ki cifra dolgok resz.

    [ Szerkesztve ]

    "Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Új hozzászólás Aktív témák