Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz Dany007 #5048 üzenetére

    Mivel te ezt az egészet úgy se fogadod el ezért tök mindegy, de azt te is tudod, hogy a T-Rex nem ragadozó, ezt csak a Jurassic Park film ültette be a köztudatba. Valamint ott vannak pl. a medvék, annak ellenére, hogy ragadozó fogazatuk van táplálékuk nagyobbik hányada növényi eredetű.

    Te is jól tudod, hogy a fák gyümölcse a szaporítást szolgálja, tehát biztos nem fog siránkozni egy fa, ha megeszed a gyümölcsét, sőt... Ugyan ez igaz a fűfélékre is, úgy vannak megteremtve, hogy igénylik a taposást, legeltetést. Persze ott van a többi növény is mint zöldségek, saláták, ahol ténylegesen maga a növény kerül fogyasztásra és nem a termése. De azt mindenképpen le kell szögezni, hogy az édenkert világa nem azonos a mostani világgal, a mostani annak elkorcsosult változata... és mégis milyen gyönyörű.

    Még valami, a 200 millió éves rétegekről. Nyilván való, hogy azok a fossziliák nem 200 millió évesek (sem nem 60), hiszen a közetrétegek korát, nem a közet kora alapján adják meg, hanem a fosszilia alapján, ami természetesen a 200 millió éves korral illeszkedik bele az evolúció elméletbe. Mint ahogy a 13,5 milliárd éves a világegyetem is, hiszen tudjuk, hogy a fény sebessége állandó, mint ahogy a radioizotópok bomlása is teljesen lineáris az idő függvényében.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák