Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz KilgoreTrout #3554 üzenetére

    Az a baj, hogy az evolúció elmélet sajnos nagyon NEM tökéletes magyarázat. Olyannyira nem, hogy ezt pl. az én tanáraim is elismerték, még az egyetemen is.
    Ha vennéd a fáradtságot, és elolvasnád, amit linkeltem, legalább megismernél egy érv-rendszert. De nem, megin, mivan? Keresztény hülye vagyok. Legalább azt vedd észre, akik ezen a vonalon (ID) vannak, eleinte maximálisan kutatási alapokon nézték a világot.

    Ezt nem veszitek észre, próbálom a ti oldalatok felől közelíteni a dolgot, hát azt is sutba dobjátok. Akkor mit akartok? Tényleg, mit?

    És nem tudok neked linkelni általánosan (tudományos körökben) elfogadott kutatást/publikációt, ugyanis azokat a kutatókat, akik csak egyszer megpedzették (akár csak 1 mondat ereéig,) hogy intelligens tervezés lehet, azonnali hatállyal menesztették. Mások arc nélkül nyilatkozták, az evolúció-elmélet roskadozik. Mind kutatók.

    Hogy is van ez? A kutató is hülye? Rájuk, az ő eredményeikre hivatkoztok, de ha számotokra kényes következtetésre jutnak, húzzanak el? Ki akkor az elfogult???? Hmmm?

    Hogy mi értelme akkor a kutatásnak? Pl. az, hogy a kétkedőknek egy másik megközelítési lehetőséget kínál.

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák