Új hozzászólás Aktív témák

  • skype

    tag

    válasz SystemRoot #3497 üzenetére

    Nincs is azzal baj, hogy vitázol. Sőt a magam részéről elismerésem, hisz te legalább véleményt nyilvánítasz, még ha néha egy kicsit sértő is a hangnemed.
    De a témához visszatérve:igazad van, nincsenek biztos válaszaim.De hogy is lehetnének.Hisz azok a dolgok, amiben én és talán még egynéhányan hiszünk, nem kézzelfoghatóak. Bizonyítani őket fizikai síkon nem lehet.Ez nem háromdés világ. Vagy hisz az ember benne, vagy nem. A földhözragadt embernek sokkal könnyebb dolga van, hisz tudományos kísérletek,, és bizonyított tények állnak rendelkezésére.
    De az én véleményem szerint, az Istennek nem az a dolga, hogy minden embert kézenfogva vezessen, hisz csak a földön több milliárdan élnek, és akkor még nem beszéltünk az univerzumokról, amiket ugyancsak az Isten irányít. Vagy lehet, hogy nincsenek is univerzumok? Vagy ha vannak is, sehol nincs semmilyen élet, csak a földön?
    Azért van egy -két megválaszolatlan kérdés. Tételezzük fel, hogy az én meglátásom a helyes, miszerint van Isten.Hát ekkor szegény Istennek mekkora aparátust kéne fenntartani, hogy mindenkire oda lehesen figyelni, és természetesen egy és ugyanazon időben. Ezért véleményem szerint a dolgok nem teljesen így működnek.Ez túl egyszerű lenne. Az hogy hogyan alakult ki a föld, és rajta az élet, hát ebbe megint nem akarok belemenni, hisz fogalmam sincs.Azt amit meg mások leírtak, nem akarom szajkózni, mégha az én szemszögemből igaznak is tartom.Először is azzal kéne tisztába jönni, hogy mi is az emberi élet értelme, miért vagyunk itt, és mi vezetett idáig.Van-e innen továbbvezető út, és ha van mi az? Nos hát egyenlőre ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák