Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz MageRG #25981 üzenetére

    Azért nem jót tanulunk a környezeti hatásokból,mert Ádám és Éva elbukott,és mi azt örököljük. Test szerint járunk és a jó és rossz mércénk "elromlott".
    Ami még 30-40 éve szégyelnivaló volt,pl. Homoszexualitás és nem kívánt terhességek,azokat most a sàtán elfogadottá tette,sőt,már most országgyűlési képviselő is lehet olyan ember,aki homoszexuális. Ezzel azt sugaljják a népnek,hogy ez normális dolog,és az os,hogy ha egy kislány,kisfiú nem érzi kól magàt a bőrében,akkor változtasson nemet... És azt kérded,hogy miért nem tanulunk jót a környezetünkből,ha ilyen a környezet és azt bizonygatja,hogy ez természetes és semmi rossz nincs benne?
    Sőt ebbe az irányba terelgetik a gyerekeinket? Milyen élete lesz egy gyermeknek, ha megéri a felnőtt kort akinek az apja és "anyja" is férfi,homofóbok és a gyermek nemet változtat? És a környezete támogatja,aztán amikor felcseperedik és egyre betegebb lesz,talán szembesül azzal,hogy mit tett,és hogy ez mégsem volt jó döntés? Vagy öngyilkos lesz,vagy kábítószeres. Vagy a 3.verzió,hogy boldogan él így mert azt gondolja,jól döntött,de minden bizonnyal nem él túl hosszú életet,mert a bűn gyökeret vert benne,a bűn szolgája lett és a bűn zsoldja a halál.

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák