Új hozzászólás Aktív témák

  • AnTomySm

    tag

    válasz Algieba #2068 üzenetére

    Na de várjunk. Honnan tudod, hogy Periklészhez nem szólt? Mert nincs benne a töri könyvben? Szerintem jóval több emberhez szólt mint abban a bizonyos vaskos könyvben írva van. A könyvben azokról írnak akikhez szólt Isten, és akik hallgattak rá. Persze van kivétel is. Minden nem kerülhetett bele, és minden kérdésre nem is adhat választ. Mármint a könyv.
    Azt sem lehet tudni ,hogy mi módon szólt hozzá, ha szólt. Ahogy Kymco írta nem biztos, hogy meghallotta.
    De tudta, hogy lesznek emberek, nagy népek vezetői akiket érdemes támogatni, mert hosszú generációkon keresztül követni fogják Isten akaratát. Az az érdekes, hogy csak 1-1 emberről volt néha szó, és akkor is voltak bűnök, mégis általánosított Isten és azt mondta, hogy ez a nép engem követ. Tehát 1 ember miatt rengeteg ember jutott áldáshoz. Sőt azt írja, hogy Ábrahám magjából fog megáldatni a világ. = Jézus Ábrahám valamilyen ági leszármazottja, és Jézusban már nem csak a zsidók, hanem az egész világ áldásba került.
    Isten foglalkozik az emberekkel.

    Amúgy meg szerintem ha valaki valóban meg akarja találni Istent, akkor annak megmutatja magát. Én kerestem Őt, és a saját imám hatására meggyógyultam. Azután nemsokra ár megtértem.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák