Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz #40553216 #20582 üzenetére

    Igen is tanulok belőle. Az hogy nem úgy viselkedek ahogy te elvárod az már más tészta. ettől ne érezd igazolva magad :)
    A darwini elmélet nagy hatással van a tudományra, az életünkre, ezért fontos állomás ez a film. És legközelebb értelmezd is amit írok. Érdekel a téma, nem a film tartalmáról beszéltem. A Bibliához ragaszkodás az a Krisztushoz ragaszkodás: "nem csak kenyérrel él az ember hanem minden igével amely Isten szájából származik".
    Igen van olyan hogy valakinek a hite tarthatatlan, nekem pont mivel Krisztuson alapszik nem ilyen, már hónapok óta próbálod itt igazolni, ezt és nem vagy előrébb. Ezért is ajánlom neked a filmet. Hogyha valóban trthatatlan az én álláspontom akkor talán te is szembesíteni tudsz engem ezzel és megnyered a "peredet". De eddig inkább a saját gyűlöletedről és vakságodról tettél itt bizonyságot.

    Onnan gondolom, hogy gyűlölködsz, hogy a megnyilvánulásod erőszakos és hirtelen. Lásd zone-t ő tud értelmesen is vitázni. De te egyből személyeskedsz és ócsárólsz... sokan voltak itt a fórumon akik indulattól mentesen tudták elmondani a véleményüket. Te szemmel láthatóan nem ez a kategória vagy, nem azzal van a bajom, hogy nem értesz egyet, hanem a stílussal. És igen szánhatsz, sőt gyűlölhetsz is, csak ez nagyon gyenge vitaérv, mikor nagyobb valaminek a füstje mint a lángja, attól hogy indulatos vagy nem leszel hitelesebb... Tudom, hogy a Bibliában szerepel a gyűlöl szó. Igen vannak dolgok amit Isten gyűlöl. És tőlem gyűlölködhetsz is, de ez nagyon rossz egy értelmes vitában. A gyűlöletnek is meg van a helye és ideje. De szerintem ez a fórum nem az a hely és idő.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák