Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz zone #20558 üzenetére

    Nem igaz, hogy nem látod az érvelésed sántítását?
    Honnan szedsz ilyen butaságot, hogy a DNS a kód? Bármilyen meglepő a DNS az információ hordozó. Ez olyan mintha azt mondtad volna, hogy a winchester információt hordoz, ezért a winchester egy kód...
    Jól látod, hogy a DNS csak egy molekula, de ezt senki se vonja kétségbe... és ez nem is cáfolja azt, hogy információt hordoz. De örülök, hogy a saját téves feltevéseidet képes vagy cáfolni. (és a kép se erről beszél...)
    Szerintem ezt még általános suliban is tanítják, hogy a kód nem a DNS, hanem a 4 féle bázis speciális, meghatározott sorrendje. Pont ez a csodálatos az egészben, hogy az információ, hogy jött létre? Tudom ajánlani a témában Lennox - A tudomány valóban eltemette Istent? című könyvét, sokat foglalkozik az információ elmélettel.
    És igen, lehetne nyers értelmetlen adat is a DNS-ben, de ez nincs így, értelmes információ van benne (van ún. junk DNS, de az is valamikor értelmes kód volt, de mára már nem bír (vagy ismert) funkcióval, vagy csak egy vírus darabja (de az is értelmes szakasz, csak nem a gazda számára)). Az hogy mit kezdel az értelmes információval már rád bízom... sokkal divatosabb ma a földönkívüli, űrlények elmélet, mint Jézus Krisztus aki ezerszer valóságosabb ;) Az Ige testé lett.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák