Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyok2

    aktív tag

    válasz #40553216 #20239 üzenetére

    Nyilván, ha én most lereagálom és azt mondom, hogy szánalmas nulla jelentéktelen semmik vagytok, akkor megint rögtön én leszek a minősíthetetlen, de ezen különösebben nem lepődök meg (most se), hiszen pont ezért.
    Mivel a te hozzászólásod építő jellegű volt, ezért két apró problémára hívom fel a figyelmed. FELTEHETŐLEG még nektek is feltűnne, hogy friss reg, főleg, hogy nektek továbbra is az a fontos, nem a tartalom.
    Másrészt te érvekre sem voltál hajlandó reagálni, minősítgetni annál inkább, úgyhogy majdhogynem teljesen mindegy.
    Persze, nyilván én látom megint rosszul.

    noklika: Mivel nem konkretizáltál, nem merted, vagy nem akartad, de érthető, ezért most mondom, hogy lesz az a pillanat, amikor nem fogsz tudni elég sűrűn elnézést kérni, akkor se, ha most nekiállsz okoskodni, teljesen irreleváns. Úgyhogy javaslom, hogy mielőbb tedd meg.
    Gondolom nektek teljesen rendben van a szemrebbenés nélküli ótvar személyeskedés.

    D1Rect: Gondolom azért nem mertél írni is bármit, mert akkor esetleg előjön megint, hogy a számodra kellemetlen témák elhallgatása miért olyan fontos, de ezen sem lepődök meg, a fenti okok miatt. Esetleg fakultációban neked is (különösen) javasolt az előbbi.

    Ellenben továbbra sem balhézni akarok, amint ÉRDEMI választ kapok, akkor tudunk beszélgetni. Sőt, nektek is azt mondom, hogyha a kocsmaajtó berúgása okozott feldolgozhatatlan sokkot, akkor ti is tekintsetek el attól. Az érdemi válaszadás akkor sem marad el. Onnantól tudunk érvelni. Veletek ellentétben én meg is tettem, hogy ez nektek felfoghatatlan, az továbbra sem az én problémám.

    Tiszta Windows rendes ház

Új hozzászólás Aktív témák