Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz lao ce #11025 üzenetére

    Úgy veszem észre ez is olyan, hogy ha valamit nem akarunk elfogadni úgy ahogy le van írva, akkor olyasmiket képzelünk bele, ami nem feltétlenül kellene. Ismeretlen repülő eszköz/teremtmény = feltétlenül másik világból származó űrlény??

    A másik, hogyha Megnézed Ezékiel könyvének első részének első felét, akkor ő itt egy látomást/vision ír le. Tehát ezt csak ő látta, mert Isten csak neki mutatta meg, nem akárkinek aki kiment a mezőre... Az hogy a látomások/prófétálások pontosan mik az is megérne egy topikot :) És tényleg beszél repülő élőlényekről (nem feltétlen tárgyak?) és akkor oda fejlett technológiát/ufókat kell gondolni? Érdekes megközelítés. Persze ettől még igaz lehet, csak erőltetettnek érzem. Miért ne láthatna be a mennyei világba és miért ne láthatna mennyei lényeket?

    A repülő trónhoz meg csak annyit, hogy sehol nincs írva hogy repül (csak annyi van, hogy a lények felett van, jó esetben is csak lebeg), és érdekes módon a trónon egy ember ül. De a következő részből kiderül hogy Isten mennyei trónját látta Ezékiel.

    De tőlem lehet ezeket ufónak gondolni, de elég meredek... Csak kérdés, hogy ez hova vezet? Vagy ha ezeket a dolgokat valaki elhiszi, azt nem hogy emberré lett Isten és megváltott minket és az örök életre, boldogságra juthatunk általa? Nagyobb a valószínűsége a földönkívüli életnek, minthogy van lelkünk és van mennyország?

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák