Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz Noddy #10882 üzenetére

    nem hiszem hogy hiba van benned. ezek a dolgok bennem olyan melyen vannak mar hogy reszek kepezik a termeszetemnek. eppen ezert nehez elmagyaraznom. olyan mintha azt akarnam lefesteni hogy milyen erzes mikor ehes vagyok :)

    "Jobban mondva nem tudom elfogadni, mert nem ezt látom a környezetemben, legyenek azok az emberek hívők vagy ateisták. "
    mert meg sosem figyeltel erre, sosem kerested ezt, azert nem latod. ha tudatosan figyelned azokat a megnyilvanulasokat amik erre vonatkoznak akkor eszrevenned ezeket a dolgokat. tudod, olvastam mar errol a dologrol autoversenyzo edzoi kezikonyvben is es zeneelmeleti konyvben is. pesze nem taoista konyvek voltak ezek, egyszeruen csak... a gyakorlati gyumolcseit hasznaltak fel a modszernek a mely elmelet es hatter nelkul. gyanitom hogy nem a taoizmus "talalta fel" ezeket a dolgokat. a taoizmus mindossze egybe rendezi ezeket egy logikus lancba es megmagyarazza a miertet.

    "Isten mindent elkészített és nekünk csak el kell kérnünk tőle és ez mind kegyelemből ingyen a miénk, nem kell tenni semmit, csak elfogadni."
    tenyleg nem ertem hogy neki mi koze van ezekhez a dolgokhoz amikrol beszelgettunk. oszinten, kotekedes nelkul nem tudom es nem ertem hogy mit keszitett el nekem az istened azon kivul hogy megigerte hogy a pokolra kerulok mivel nem toltom az o balvanyozasaval az eletemet. nem tudom a biblia hogy tudna nekem segiteni jelkepesen mondva egytetlen hangot is leutni a zongoran.

    [ Szerkesztve ]

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák