Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #732 üzenetére
Ja, nekem is valami ilyesmit írt. A megoldás része lehet ez.
Bár tegnap óta nem próbáltam és a ticeketemre sem válaszoltak eddig.
[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #734 üzenetére
Külföldi kártyával megpróbáltuk, levonta a zsét, aztán visszaküldte a pénzt.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Arolotifar
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #735 üzenetére
Revolut kártyával fizettem, levont 1 eurot és aktiválta a uPlay+ szolgáltatást.
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
törölt tag
válasz HartgeH3-2.8 #744 üzenetére
Nálam is ugyanúgy kaka. Én a 15€-t is kifizetném (számomra teljesen tökéletes deal ez), csak működjön.
-
törölt tag
válasz HartgeH3-2.8 #750 üzenetére
Frissen regelt fiókkal nekem is rögtön működött és működik azóta is...
-
Zolee888
tag
válasz HartgeH3-2.8 #750 üzenetére
A sikertelen előfizetési kísérleteknél vont le neked a kártyádról pénzt?
Lehet én is csinálok egy új Uplay fiókot
[ Szerkesztve ]
-
Zolee888
tag
válasz HartgeH3-2.8 #753 üzenetére
Kétszer próbáltam a régi uplay accomon, végigmentem a számlázási adatokon és a bankkártya adatokon,a végén nem írt ki semmi hibát csak visszadobott a uplay főoldalára , de nem történt semmi, nem kaptam hozzáférést, se e-mailt,de még az 1 eurot se vonta le eddig.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz HartgeH3-2.8 #753 üzenetére
Gyakorlatilag is visszaküldik - 2 nap után visszajött revolutra.
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Arolotifar
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #758 üzenetére
Basszus, csak nem vonták le tőled minden próbálkozásnál Ennyire csak nem sz@r a rendszerük... Gyanítom, nekem sem jön vissza az 1 euro, csak azért pofa kell ehhez, hogy ingyenesnek hirdessék, közben meg nem az...
-
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #761 üzenetére
Nálam továbbra sem működik a szokásos régiós hibával.
Azt is el tudom képzelni, hogy nem is akarjak megcsinálni, mert rájöttek, hogy ingyen kitolja sok ember azt az egy két játékot ami érdekli az nem túl jó deal.
Amin totál kiakadok az az hogy a beregisztrált accounthoz mar rég hozzárendelt kártyát amiről persze minden gond nélkül tudtam venni pl settlers history collections -t a store-jukbol "nem latja" ha elő akarok fizetni 0-rol meg kell adni minden adatot.Persze ha a storebol simán vennék csak valamit az nyilván egyből működne.
-
meszike91
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #764 üzenetére
Azóta megoldódott. KB 1,6 megával szedett le az uplay. Ezt fixáltam az uplayben maximum 1 megára és akkor folyamatosan tölt. A logikát nem értem mögötte, de így is sokkal gyorsabb, mintha szedne fél percet 1,6-tal majd perceket nullával. Nem lehetett köze a szerverekhez, mert nagyon régóta szívtam vele, csak most cseszett fel igazán.
du, du hast, du hast mich
-
GAbre
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #766 üzenetére
Látom,akkor másnál is kér 1 eurót a 0Ft-os előfizetés.
Kérdés:
Uplay +al Division 2 is játszható?[ Szerkesztve ]
-
Arolotifar
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #769 üzenetére
Nálam működik, de nem adott extra időt, 12 nap múlva lejár
-
Arolotifar
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #772 üzenetére
Ugyanezt a választ kaptam. Eltelt 16 nap és nem kaptam vissza a pénzt. Őszintén szólva, költsék gyógyszerre...
-
Arolotifar
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #775 üzenetére
Nem bírtam magammal és írtam egy szép válaszlevelet Petarnak, amiben megemlítettem, hogy csoportos per indításán gondolkozunk az Ubisoft lekezelő magatartása és az időszakosan ingyenes szolgáltatásként reklámozott uplay+ miatt. Ma reggel visszakaptam az 1 eurot a Revolut kártyámra A digitális kártyát, amiről levonták az 1 eurot, átmenetileg kiürítettem és befagyasztottam, sok szerencsét az Ubinak a következő havi levonáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest