Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz tomazin #8450 üzenetére

    Szerintem amikor pénzbőség van (pontosabban fogalmazva, jól megy a szekér és van pénz, paripa, fegyver), akkor az pont az innovációt gátolja.

    A nagy innovációk akkor születnek, amikor pont forráshiány van. Akkor muszáj okosnak lenni, mert nincs nagyon más lehetőség. Ha van pénz, akkor mindegy mi lesz az adott dolog vége, mert van még pénz, és az emberek többsége is így áll hozzá.

    Persze az innovációhoz kell erőforrás, hogy végig lehessen vinni, de nagyon nem mindegy, hogy mi múlik az innováció sikerén.

    Személy szerint, nem látom előnyét, hogy olyan giga cégek jöjjenek létra, mint az Apple vagy az MS. Mi gátolja meg őket, hogy kisgömböc módjára ne faljanak fel mindent? Eleve már a nagyságuk miatt a politika sem hiszem, hogy mer/akar (a lobbira gondolok itt) valami komolyat lépni.

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák