Új hozzászólás Aktív témák

  • bulu23

    csendes tag

    válasz Rival #1372 üzenetére

    Hello,

    Először is köszi a választ, de még nem vagyok kint a vízből.
    Igazából pont az a baj, hogy ha mondjuk beszélek skype-on, akkor a feladatkezelőben a skype 60% CPU használatot eredményez. Ez gondolom nem normális egy 1.6 Inteltől, még akkor sem, ha celeron M, vagy mégis?
    Sajnos mikor minden tökéletesen működött nem figyeltem a folyamatokat, hiszen nem volt rá okom. A Power Saverben jók a beállítások, csak hálózatról használom a gépet akksi nélkül, így mindig csúcsüzemben van és ott maxon van a proci. Illetve mikor újraraktam XP Pro SP2-vel, akkor nem voltak fent a Toshiba software-ek és úgysem hozta a régi formáját. A letöltések is kb. még 15-30%-ot lefognak, mondjuk ez lehet, hogy normális. Gondoltam rá, hogy veszek bele még 512MB Ram-ot, de az nyilván nem változtatna semmin. Ha a mostani állapota a gépnek megfelelő, akkor meg, hogy lehet, hogy 1 hónapig, úgy hasított mint a szél.
    Egyszerűen semmilyen magyarázatot nem találok rá és attól tartok a szervízben sem igazából foglalkoznának vele, mivel látszólag minden ok. Amíg csak letöltök, surfölök a neten, filmet nézek vagy skype-olok, addig nem érezhető a probléma. Kivéve, ha az 50-100%-os proci terheltség nem gyanús nekik. Esetleg azt mondanák ne játszak vele, ezt nem arra tervezték.
    Kiváncsi lennék, milyen lenne egy 'zsírúj' példány ugyanebből a típusból. Ha az is ilyen lenne, akkor megint csak felmerül a kérdés, hogy mitől volt jobb korábban az enyém.
    Bárkinek ötlete vagy tanácsa?

    köszi,
    Balázs

Új hozzászólás Aktív témák