Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Raulblanco07 #22378 üzenetére

    LOL, furcsa levezetés, nem is értek vele egyet.
    Bemegyek alapanyagot farmolni, akkor ugyanolyan "köcsög" vagyok mint aki azért megy be, hogy a másik playert szívassa.
    :Y :C
    Hagyjuk inkább.
    Egyébként nem megyek már farmolni 201-es alá, mert nincs miért, arra ott van a Dragon. Ha bementem farmolni is anno, minden szóló playert behívtam a csapatba független a GS-étől, míg meg nem lettünk 4-en, hogy ne egymás elől lőjük le a lootot, szóval ez sem áll meg. nem beszélve arról, hogy én nem fogom lelőni, ha nem köt belém. Nagyon nem egyformán látjuk a dolgokat.

    Egyébként gearelődni még mindig a DZ-ben lehetne leggyorsabban, és a legizgalmasabb része a játéknak, de a játékosok miatt azok számára, akik nem feltétlenül más kárán akarnak előrejutni, azoknak ez ellenszenves, nem beszélve a csíterekről, illetve frusztráló, hogy mennyire nem rajtad múlik, hogy mit tudsz összeszedni (mert lesz aki elveszi tőled)...

    De pl a morfózis: egyik itt megismert játékossal korábban sokat toltuk, és hasonlóan gondolkozott mint én, hogy nem lövünk feleslegesen playerre, ha támadnak, akkor visszalövünk, vagy ha kötözködnek, akkor nem futunk hanem lövünk, de nem szívatunk szóló playereket. Persze sokszor lelőtték, sokszor csíterek is, ma már ott tart, hogy aki csak mozog a DZ-ben, azt lövi, lesz ami lesz, kvázi az lett amit előtte utált és rühellt. Van akinek ehhez nem kell morfózis sem, alapból és csípőből megy ez :DDD
    Nah én nem akarok idáig eljutni, vannak korlátok, amiket nem akarok átlépni, bármennyire is ezt sulykolná az Ubi, vagy az "élet". Nekem az a véleményem, hogy amit meg szabad tennem az nem biztos, hogy helyes is ha megteszem.
    Ja, hogy ezzel a véleményemmel nem vagyok népszerű, hát evvan. :DDD ;]

    De amíg lehetőséget teremtenek, hogy máshol is tuddj normálisan gearelődni (pl míg a Dragont ki nem nyírják, az UG-t hagyjuk, mert egy vicc a lootja, de legalább tervrajzok vannak), addig nem érdekel, mert van lehetőség kevésbé skilles játékosnak is fejlődni.

    Amit leírtál hogy mit szeretnének a fejlesztők, az meg egy vicc, csináljanak egy olyan zónát, ahol csak PvP van, mindenki aki ezt élvezi oda fog menni. Még én is bemegyek, amikor olyan kedvem van. De az UG az messze nem DZ, mert a loot az fasorban sincs hozzá képest. Vagy ha végre csinálnának PvP csapat alapú (pl. egyik támad, másik véd) küldetéseket, akkor szerintem sokkal érdekesebb lenne, bár amíg a csít védelmet nem csinálják meg, addig ennek se sok haszna lenne. Ott is lehetne magasan kiemelt loot, és akkor győzzön a jobb (vagy jelenleg, akinek jobb a csítje). Ez már igazi fejlődés lenne, meg igazi tartalom.

    Persze a DZ a jelenlegi formájában valószínűleg jobban hasonlít egy a valós életben kialakult ilyen helyzethez, ahol egy ilyen bandák által uralt városban nem tudhatod, hogy ki kivel van, és mikor lő hátba.

    (#22384) TommyS_27
    Igen az, de a csítereket nem számolva, pont azt a geart veszi el tőled, amivel te is tudnál fejlődni. Szóval innentől kezdve tud undorító/frusztráló lenni, mert Ő azért jobb (persze lehet skilles, meg nagyon ügyes, ez is benne van simán) mert tőled és másoktól is el tudja venni amit csak tud. És innentől kezdve válik nagyon egyenlőtlenné. Pl akik mostanában kezdik, azok nagoyn sokat szívhatják a fogukat, mert ami most megy DZ-ben, az messze túl van azon, ami még pár hónappal ezelőtt volt. Főleg a ban hullám után volt konszolidált a DZ, voltak rugó bandák, de lehetett harcolni.

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák