Új hozzászólás Aktív témák

  • PeL

    addikt

    válasz Beerdrinker #26993 üzenetére

    Nekem az Immersive & Epic van alapnak telepíve, erre tettem fel illetve cseréltem ki pár modot. A különbség a packok között annyi, hogy a "Pure" az a lecsupaszított változat, nincsenek benne szexmodok, leginkább a harcra fókuszál csak, azt modernizálja. Az "Adult" -ban vannak már szexmodok is, ezért az a neve. Több follower mod, ilyesmi. Az Immersive & Epic meg az Adult felturbózott változata, ebben van a legtöbb follower mod, van rajta jó pár quest expansion mod is, meg sok egyéb, nagyobb textúrák, meg alapból az ENB egyik változata is rajta (ezt ki lehet belőle mókolni utólag ha nem akarod használni). Méretben is ez a legnagyobb, majd 70GB extra hely kell a modoknak amit telepít (az én átalakított verzióm 106GB-ot nyom jelenleg, játékkal együtt 125 körül :DDD)

    Ha ezen packok valamelyikét használod akkor javaslom hogy menj fel a packok discordjára, elég segítőkész communityje van, ha valami technikai segítség kellene.

    A két játék mehet egymás mellett szerintem ha külön helyekre vannak telepítve. Arra figyelj hogy a Vortex azon a driveon legyen ahol a steames játék is. Az alap játék config fájlok esetleg összeakadhatnak, ha közös a mentési mappa, de vortexben asszem ezt is be lehet állítani, hogy külön konfigok legyenek a vortexben lévő instanceokhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák