Új hozzászólás Aktív témák

  • Piszkos-Fred

    aktív tag

    válasz #54715584 #23464 üzenetére

    Ket fajta megoldas van a jatekban. Az egyik az Oblivionbol folytatott agyrem, miszerint hozzad szintezi az ellenfelet/NPC-t. Ez azert is necces, mert aki passziv modon (crafting, stb.) lep szinte(ke)t, az nagy pofonokat fog kapni az elso adando alkalommal, ha osszefut egy felskalazott ellenfellel.

    A masik megoldas, hogy bizonyos teruletek, barlangok, zonak, varosok, stb. talalhato ellenfelek szintje egy tol-ig ertek kozott mozog. Vagyis pl. a kezdes kornyeken talalhato barlangok lenyei nagyjabol 1-10 szint kozott mozognak. Ha ide visszatersz 40-eskent, egy utes lesz mindenki.

    DE! Ha viszont kitakaritasz egy helyet (megjelenik a Cleared jelzes) akkor az a hely idovel ujra benepesedik, sztorinak, scriptnek vagy random faktornak megfeleloen. Ekkor viszont mar a korabbi 1-10es zonaba/barlangba/stb is bekerulhet a karakter szintjehez igazitott 40-es, illetve a tol-ig miatt 40-50-es vagy 35-45 szintu ellenfel. Amelyek megint egy utesek lesznek, ha mondjuk magasabb szinten jossz vissza.

    Sot, elmeletileg, ha lvl1-eskent vegigszambazol Skyrimen es minden barlangba, minden romba, minden egyes helyre bekukkantasz, akkor nagy esellyel a legtobb helyen a legkisebb lehetseges szintu ellenfelek lesznek addig, amig nem takaritod ki a helyet. Vagyis a lvl1-10-es barlangba 1-es szintukent belepve 1-es mobok lesznek, egy 20-30-as szintu erodben pedig 20-as szintueket general a motor, es igy tovabb.

    Aztan a legtobb helyen van egy boss is, amely picit erosebb, mint a tobbi addig, az adott helyen latott es tapasztalt ellenfel.

    Hogy ki hanyas szintu lehet, azt a nevebol fogod kideriteni, ahogy az elozo kommentben is irtak.
    Bandit eseteben peldaul:
    Bandit - lvl 1
    Bandit Outlaw - lvl 5
    Bandit Thug - lvl 9
    Bandit Highwayman - lvl 14
    Bandit Plunderer - lvl 19
    Bandit Marauder - lvl 25
    Bandit Chief - lvl 28

    Es vannak fix szintu ellenfelek is, azok szintjei nem valtoznak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák