Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz sqpp #23198 üzenetére

    Persze, az alapjátékhoz képest mérföldekkel szebb lett. Mindenkinek megéri beszerezni, ha már megvan neki az eredeti, mert nem kell sokat szenvedni a modolással. De én hozzászoktam a 100+ moddal megtámogatott látványhoz, így egyből feltűnt, hogy a modellek és öltözékek kinézetén nem változtattak. Ezt persze nem negatívumként rovom fel - távol álljon tőlem -, hiszen ha minden általam használt modot betettek volna, kiegészítve a RealVision ENB-vel, és olyan látványra lenne képes a játék, mint az ott közölt képeken, akkor a gépigény miatt biztos sokan szívnák a fogukat.

    Viszont jó hír, hogy a Skyrim Nexus oldalán elindult a Special Edition részleg, vagyis az összes mod, ami ott megtalálható, már kompatibilis az új kiadással. És már most elég szép számmal van ott bővítmény. Itt találjátok:

    http://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/?

    Ezt bele is lehetne tenni az első hsz-be, hogy mindenki megtalálja, aki keresi. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák