Új hozzászólás Aktív témák

  • nagybá

    senior tag

    válasz Piszkos-Fred #21820 üzenetére

    Nem vagyok annyira rákattanva a dologra, hogy híreket olvasgassak az után, hogy lesz e még rész. Egyszer olvastam ilyet valahol, simán lehet, hogy "rémhír" volt, annyira nem tud érdekelni a dolog, épp ezért csak örülök, hogy a te forrásaid szerint lesz folytatás.
    Az pedig, hogy más emberek fejlesztik az egyiket és mások a másikat szerintem nem megfelelő indok arra, hogy emiatt készülne (ez csak cáfolat, ugyanúgy elhiszem neked, hogy lesz folytatás, látni is fogod, majd lentebb, hogy ezzel kapcsolatosan cikket is linkelek). Arról, hogy lesz e új rész egy ember, vagy tök mindegy, egy bizottság dönt, nem pedig az, hogy amúgy van rá munkaerő. Az utóbbi kb. csak egy feltétel, mert gondolattal nem lehet programozni.
    Hogy fejlesztik e már, azt nem tudom, épp ma olvastam az iPonon az alábbi cikket:
    "Egy jó ideig nem számíthatunk még a Skyrim folytatására

    Ezt maga Pete Hines, a Bethesda marketinges vezetője mondta el, aki szerint a stúdiónak így is nagyon erős felhozatala van a következő időszakra. Hines szerint némileg vicces, hogy azok után, hogy olyan címeket mutattak az E3-as sajtókonferenciájukon, mint a Battlecry, a Dishonored: Definitive Edition, a Dishonored 2, a DOOM, a Fallout 4, a Fallout Shelter és a The Elder Scrolls: Legends, az emberek mégis azt kérdezgetik tőlük, hogy mikor jön már a "Skyrim 2"?

    Hines szerint ugyan a legtöbb nagy kiadó a Skyrim sikerét látva azonnal nekiállt volna a folytatás elkészítésének, ők egyszerűen nem így működnek, és inkább hagyják pihenni a címet. Ezen kívül az úriember elmondta, az sem biztos, hogy jövőre, vagy az azutáni évben rendeznek saját sajtókonferenciát az E3-on - most egyszerűen úgy jött ki a lépés, hogy ezt szükségesnek érezték."

Új hozzászólás Aktív témák