Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Sziasztok!
    Régen játszottam a skyrimmal, el is jutottam max lvlig, storylineban (fő) is a vége feléig, a mellékszálakkal meg hol valameddig hol meg semeddig.
    Lényeg a lényeg, hogy nem volt időm játszani, töröltem, aztán steam salen most megint megvettem és a minap felraktam.
    Kíváncsiságból nem maget csináltam most, hanem egy nord warriort, akivel feltett szándékon kétkezes közelharcra hagyatkozni. VISZONT. Életemben egy rpg-ben vagy mmorpg-ben nem melee-skedtem még, ezért nagyon furcsa. Nem is probléma ez, de azt nem értem pl (itt jönne be a segítségetek), hogy amikor cinematic killem van, ami "oneshot"ként a weak mobokat leöli, az mitől jön elő? Nem igazán sikerült még rájönnöm. Az critelés lenne? Csak mert fegyverek critelését nem látom sehol, sem crit chancet, ezért ezt a lehetőséget kilőttem. A randomságot is, az nagyon béna lenne. Arra gondoltam még, hogy mint egyéb játékokban a headshot több dmg, így akár itt is lennének testrészek, amik támadása adná ezt a critet. Viszont olyan testrészt nem igen találtam, ami ezt igazzá tenné, ezért passzolok.
    Más: shieldelni és dasholni lehet rendes shield nélkül is ugyanolyan hatékonyan? Kétkezesség miatt a shield felejtős ugye, ezért sima védekezés van, csak a kérdés, hogy az mennyire hatékony (és van-e vele dash).
    Köszi a helpet előre is :)

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák