Új hozzászólás Aktív témák

  • Size83

    csendes tag

    válasz rocket #4740 üzenetére

    "A megoldas a neveben van a szolgaltatasnak ugy hivjak, hogy hazhozszallitas, nem bejarati ajtoig szallitas a neve, ne varj el olyan dolgot a futaroktol ami nincs benne a szolgaltatas araban, es neveben se."
    Remélem ezzel csak humorizálni próbáltál...
    Nincs benne a szolgáltatás árában és nevében se??? Az benne van hogy ha a megrendelésem nem fér el kényelmesen a futár hóna alatt akkor le kell mennem a lépcsőházba vagy a városhatárba vagy akárhová is a csomagomért? Az ipon oldalán sem olvastam olyat sehol, hogy el kell viselnem a szájhúzást meg a lekezelő stílust ha a futárnak rossz napja van.

    Érdekes amit mondasz. Akkor ha bútorszállítóként viszem a bútort címre és lerakom a lépcsőház küszöbére a cuccot és felhívom a megrendelőt hogy itt a szekrénysor az Ikea-ból, jöjjön le érte, vagy legalább segítsen felcipelni, mert ugye az Ikea honlapján bútor házhozszállítás van nem lakásajtóhoz szállítás, akkor az úgy szerinted oké? Mert szerintem nagyon nem. :)
    Nem az bánt hogy a páromnak kellett lemenni segíteni, nem lusta rá, de mikor mondom a futárnak, hogy adok kódot vigye fel a cuccot és cöccög, az nekem kicsit sok. Tudod minden olyan szakmában ahol emberekkel foglalkoznak szerintem az elsők közt verik az ember fejébe hogy bármilyen sz_r napunk is van jó pofát vágunk a melóhoz. (Legalább a vendég/megrendelő előtt.)
    A házhoz szállítás is egy szolgáltatás. (Amiért fizetünk is ugye.) Én egy fizetős szolgáltatást nyújtó cégtől/egyéntől igenis elvárom a normális hangnemet/viselkedést. Ha bemész egy étterembe, rohadtul nem érdekel ha a pincérnek problémája van, elhagyta az asszony, elütötte a kiskutyusát a távolsági busz, vagy bármi más okból sz_r napja van, ha rendelsz valamit és pöffögne vagy szájhúzna biztos neked is jobban hiányozna a normális kiszolgálás, mint soraimat olvasva. Vagy esetleg ha költöztetnélek téged, aztán délután háromkor, mikor már nincs kedvem melózni, vagy egyéb délutáni nyomorom van és nekiállok püffögni meg hisztizni hogy nehéz a cucc, igenis segíts vinni. Hát kíváncsi vagyok nem tennéd-e szóvá.

    Főiskolás években én is dolgoztam a fővárosban mint pizzafutár és képzeld emlékeztem hogy hol kaptam rendes jattot, meg arra is ahol nem. Szóval igen, elvárom hogy ha valakinek adok mondjuk 7K magyar forint (Amit ma sok ember két műszak alatt nem keres meg!) jattot az jó pofát vágjon egy év múlva is.

    [ Szerkesztve ]

    Komolytalanok kíméljenek!!!

Új hozzászólás Aktív témák