Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    Elég jo az M20-as! Én everbuyingról rendeltem egyet, mert volt 10%os kuponom, DHL-el itt volt 3 nap alatt szállitással együtt mindössze 120$-ért!!! ennyiért sztem nagyon rendben van, a remote késöbb jön de azzal együtt is 40ezer alatt lesz!

    Gyors verdikt: A GoPro Hero3+nál kicsit magasabb bitrátával dolgozik, némileg élettelibb a képe, a 160fok miatt kicsit alacsonyabb a látószöge de nem vészes. Fotókat 12MP-en lőttem vele, ott egy kicsit gyengébben muzsikál mint a H3+, de alapvetően szépen fotóz. Sötétben nyilván ez se tud csodát és zajosodik rendesen. Majd rakok fel tesztvideot ha lesz időm..

    A kiegeszitők nagyon jok, ötletesek! jobb a rögzitője is, van 360fokban forgathato rögzitője is, amivel lehet pl. time lapsenál forgatni pontosan.

    A hangja rendben ugy tünik, ledek mindenhol jelzik hogy mi történik, ezért nem is zavar annyira, hogy a hangszoroja halkabban pittyeg mint a gopro-é. Van sok beállitás, tetszik a video közben fotozási lehetőség, sokkal testreszabhatobb mint gondoltam. De aazért még pár dolgot bele tudnék tenni, és el kell ismerni, hogy a gopro menüjének felépitése kicsit logikusabb.

    A remote még nem jött meg hozzá, motorral azzal lesz az igazi, kormányrol szuper lesz vezérelni bal kézzel, nem kell gázt se elengedni, lehet baárhova rögziteni, és nem kell a sisakon matatni a gombokat!

    Részletesen csak akkor tudok rola, ha lesz idöm majd rendesen tesztelni, egyenlőre épp hogy kipróbáltam tegnap egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák