Új hozzászólás Aktív témák

  • Laris2

    aktív tag

    válasz speki1982 #16395 üzenetére

    Találtam pár sort, ami segíthet a játék jobb megértésében.
    " Zóna új kalandjainak első keresése, a hiányzó monolit különítmény iratgyűjteménye.
    Hogyan lehet összegyűjteni? Emlékeztetünk arra, hogy a Clear Sky játékban kóborolva a legváratlanabb és legmegfelelőbb helyeken láttuk az elhalt monolitok holttesteit.
    Magában a Clear Sky játékban nem találunk erre magyarázatot. De megtaláljuk Doppelgennerben. Ebben van az idők és a cselekmények összekapcsolása. Er a ChN fejlesztők hanyagságából logikusan megmagyarázott történetet készített. És most, emlékezve arra, hol láttuk a monolit katonáinak holttestét, hat dokumentumot gyűjtünk össze. Ráadásul közülük kettő a mocsarakban található, és csak akkor szerezhetjük be őket, ha megváltoztatjuk a valóságot a Holt kordonon, és maga a változás változik, ami miatt a fent leírt alternatív valóságban találjuk magunkat, ahol a DRP csapatai uralkodnak.
    Ott megtaláljuk a Zóna (végül is ő is legenda) tudatának újjáélesztéséhez szükségeset, a Mocsárorvost. És a Psi-Fist projekt két hiányzó dokumentuma.
    Bárhol is gyűjtöttünk hat dokumentumot a hátizsákunkba, mindig üzenet jelenik meg arról, hogy a feladat teljesült, és a dokumentumokat vissza kell adni az O-tudatosság alkalmazottjának.
    És itt láthatjuk összefonódni egy másik történettel - azoknak a szereplőknek a feltámadásával, akiknek életben kell lenniük ahhoz, hogy részt vehessenek a Zóna tudatának feltámadásának rituáléjában.
    Az egyik alkotóelem - Strelok Fang barát és szövetséges feltámadása vezet minket a végrehajtás során a Strelok csoport valódi rejtekhelyéhez tartozó hozzáférési kártyák birtokába, amely egyáltalán nincs az Agroprom kazamatáiban (hamis rejtekhely ), de a szinte állandó védett pszi-sugárzástól a lötyögő stalkerek Radar ...
    Az itt bemutatott áttekintések története olyan biztos módszert tárt fel ezen a küldetésen, hogy le kell jutnia a Radar Bunkerbe, mind a 6 dokumentummal, a Strelka csoport ugyanezen rejtekhelyéről a teleporton keresztül a harmadik szintig. Az O-lelkiismeretes ember türelmesen vár minket, és gond nélkül átadjuk neki a dokumentumokat, egyidejűleg sok érdekes információt tanulva a vele folytatott beszélgetésből. Például a kísérletekről, a kiugró értékekről és arról, hogy mi vezet a megjelenésükhöz.
    A karakter feltámadásának sora nagyon egyszerű. Luka művészvadász találkozik elsőként. Az infoscanner tájékoztat minket a feltámasztás szükségességéről. A Fangról (amelyet alternatív valóságban öltünk meg) és Ghostról, aki Yantar alatt halt meg, a Strelok meséli.
    A feltámadás után ezek a szereplők eltűnnek, amíg meg nem találkoznak a Reborn második részében.
    A mocsári orvos a mocsáron folytatott artikulálatlan beszélgetés után szintén eltűnik (várjuk a harmadik nap végét és elhagyjuk a mocsarat), és a második "rejtett" feladat teljesítetlen marad számunkra - a térképen megjelölni az összes átmenetek az új zónában.
    Természetesen ezt a feladatot pontosan annak a FEYK-nek kell átadni, aki kiadta. Vagyis a Lesha (erdész)Területen. Magát Fake egyáltalán nem érdekli, hogy kalandjaink során több párosával találkozunk.
    Valamilyen oknál fogva eszembe jutott egy "raj" gondolata, amely ugyanabból a karakterből áll, csak más-más valóságból, amelyről Golovacsev olyan lenyűgözően írt tudományos-fantasztikus regényeinek sorozatában.
    Mielőtt megtudnánk az átmeneteket, Fake nem hajlandó beszélni.
    Az átmenet tapasztalatai alapján világossá válik, hogy feltétlenül meg kell látogatnia a "Térkép őrzőit", és alternatív időhurok között nyissa ki a lábával a legtávolabbi szakaszokat.
    Miután sikerült, Fake emlékeztet bennünket, hogy kívánatos lenne találkozni a STALKER'a leglegendásabb szereplőjével, természetesen ez a Strelok
    Semmit sem sejtve visszatérünk a bárba, és ... itt ér minket a legnagyobb megrázkódtatás ... IGAZ Strelok vár ránk, és ő egyenesen azt mondja, hogy a Strelok, akinek képéhez a Pripjat-hívás hozzászokott. , NEM AZ!
    Itt hivatalosan befejeződik a "Doubles" játék első része.
    És találkozhat egy igazi Strelokkal is, és nem beszélhet vele, hanem elmehet keresni a szabad játékot, meghódíthatja például a DRP zónáját, vagy teljesítheti a zsoldos küldetéseit.
    Folytathatja Szaharov feladatait, hogy még mindig visszanyerje emlékezetünket. Míg Szaharov sora azon mozog, hogy ez a különc miért követelt tőlünk hárommilliót, az irányítók agya, akik meggondolatlanul eladták az egész játékot valamilyen ismeretlen személynek, és a Horror legritkább szeme ...
    A játéknak is sok szereplője van, a találkozás, akivel az ikrek második részében számítunk. Ezek Olga és Valerien, és a Farkas és az Erdész, és a Hamis és a Kalap, és Zarka és Askold, és a Macska és a Szakáll ...
    A Strelkóval váratlan meglepetés fényében ezek a jövőbeli találkozók olyan cselekmény-fordulatokat kínálnak számunkra, amelyek teljesen elképzelhetetlenek voltak egy ilyen döntő előtt."

Új hozzászólás Aktív témák