Új hozzászólás Aktív témák

  • ' Tzs ,

    senior tag

    válasz speki1982 #16353 üzenetére

    Tényleg érdekes ez a mod pff. Ja igen valóban volt egy telefoncsörgés valahol, lestem is hogy WTF egy kihalt városban mi ez, reggel fél3-kor :D Ha akarod küldök mentést innen. A Laris féle "sidor" mentést követem. A hullánál aki egy stalker egy "baszó" - TheVR Pisti szavaival élve - gépágyú van (ilyen van Limanszkban a Monolith vezérnek is), meg ez a Gauss ami valami időt is figyel, nem vágom mi ez. Ha ott bemész a beomlott alagútba, követed az utat és a nagy csarnokba jutnál alapból, de ott egy zárt ajtó van, szal nem tudom mit akar megváltoztatni, de valszeg ennek még nincs itt az ideje.
    Azért a mod szívat rendesen, amikor a brutál kitörés van gyorsan a föld alá, de jönnek utánad a pókok, kutyák is lefelé a létrán és hát kampec.

    Az összes helyi teleportot kipróbáltam egyik se visz oda... (Ja az X8-ba se tudok lemenni, nincs belépőkártyám...)az egyik egy nagy épület tetejére visz, ahol egy másik teleport van, kapufa. A kikötő felé van még 2. Abból az egyik egy liftaknába visz, ott fogalmam sincs mi az, valami jégkristály szerű van, a térképen kék pont jelöli, de onnan nincs kiút, kapufa. A másik már nem tudom hova, de nem a célhoz, kapufa.

    Megpróbálom ezt a betongerendás dolgot...

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Új hozzászólás Aktív témák