Új hozzászólás Aktív témák

  • Gallmix

    aktív tag

    válasz 4Grider #47432 üzenetére

    kb 6-7 óra körül akartam fel venni pénz igen. De az automata csak egyszerűen kiadta a kártyát, bármilyen művelet nélkül (nem volt le pénzt). Megpróbáltam betéti kártyával is, azzal is ugyan ez volt. Ez követően elmentem egy másik bank atm-hez ami útba esett. Ott felvettem a kívánt összeget.

    Órákkal később hajnali 1 körül megjavíthatták az atm-et, és indított egy új teljesen indokolatlan kérést, pénzfelvételre, amit azonnal vissza is tértet az atm, látni a számlakivonaton, eseményeknél. Mivel több forint nem volt rajta, ezért az eurót váltotta át és abból indította a készpénz felvételt. De hajnali 1kor ezt senki sem kérte. Ez egy technikai hiba következménye, atm üzemeltető hibája. Ezért is téríthették vissza.

    Ha nem lett volna más összeg a számlán, akkor elutasításra került volna. A másik kártyán nincs nyoma ennek a kísérletnek, ott nem lett volna fedezet még egyszer ugyan annyi összegre.

    Így érthető? Emiatt 2 limiten felüli költségem is keletkezett, ami nem rajtam múlott. Ha kicsit korábban megjavitják nem 3% hanem 4% lett volna a levonás, vasárnap este miatt. Így hétfő hajnalba már "csak" 3% a semmiért.

Új hozzászólás Aktív témák