Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
-
addikt
Sose értettem ezt a konzol hátráltatja a pc piac mániát, levezetni egyikőtök sem tudná hogy mi alapján hátráltatja, csak valahol valaki ezt mondta, azóta szállóige. Az új játékokhoz 6 gigás vga-t kell venni ha normálisan akarsz velük játszani,(jó legyen 4 gigás de kettő már semmire nem elég) akkor meg az jön hogy jaj hát nagyon drága egy olyan kártya, miért kell 6 (4) gigásat vennem? Hát azért mert a konzol szar.
Pc-n, ultra felbontáson (vagy high-on) minden játék szebb mint konzolon. Akkor hol jön ki a hátráltatás? Pc-n tolhatod nyugodtan 4K-ban a játékot, azért mert a konzol csak 1080p-t tud, te még pc-n nem vagy erre leszabályozva.
Szóval valaki tényleg kifejhetné már hogy mi alapján van szegény pc hátráltatva, a csúnya gonosz konzolok által.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
interstate76
addikt
Nem értem, miért kell mindig ugyanazt a témát újrakezdeni. Most pl. csak ebben a topikban fogalmam sincs hányadikként elkezdted lökni "a PC sokoldalúbb, mint egy konzol, úgy is szükségem van PC-re, minek vegyek konzolt, ha az még játékra is szar, meg netbankolni és adóbevallást készíteni se lehet rajta"-mantrát. Minek?
Nem vagyunk egyformák, nem egyformák az igényeink sem. Mondok egy példát: a büdös életben nem győzöl meg róla, hogy egy Xbox One-Lenovo X201 kombónál bármivel is jobban járnék, mert az én igényeimet ez a párosítás elégíti ki a legjobban. Messze a legjobban. Van egy 1,5 kg-os mobil irodám, ami mindenre elég, amire egy PC-t használni szeretnék. Mindenre, vastagon. Ha hazaérek, rápattintom a dokkolóra, és máris minden csatlakoztatva van, ami egy asztali PC-hez csatlakoztatva lenne, ha tartanék még ilyen monstrumot. De nem tartok, mert a sokéves Xbox360-on még fut a Far Cry 4 (az ugyanennyi idős PC-men rég nem futna), és nem érdekel, hogy egy nagyon drága PC-n szebben mutatna, mert nekem nem a pluszpixelek okoznak örömet, hanem az, ha egy játék jó. Szerintem. Xbox One-t is csak azért veszek (ill. már vettem és a jövő hét elején kapom meg), mert iszonyat jó áron jutok hozzá egy barátomtól. Hogy ezen nem fog 4K-ban futni a majdani Fifa 17 és 18? Nem érdekel. Lehuppanok a fotelbe, bekapcsolom a konzolt és full hd-ban fogok játszani egy 48"-os TV-n, és k.rvára élvezni fogom. Most pedig a kertből pötyögök egy olyan kis laptopról, aminek a súlya annyi, mint 3 doboz söré, és amihez 5 ropiért rendeltem eBayről vagy Aliról egy 3-4 órás akksit, ill. amit dokkolóval és szállításal együtt 48e Ft-ért vásároltam itt, a Hardveraprón. Szóval nem, nem fogsz meggyőzni arról, hogy egy bivaly asztali PC jobb, mint egy kis hordozható de villámgyors laptop és egy konzol. És mindezt úgy mondom, hogy a legutolsó asztali PC-met 300k-ból raktam össze (monitor, bill és egér nélkül), pedig nagyon ki volt találva a konfig és nagyon olcsón vettem bele a hardvereket, azaz ár/érték arányban brutál jó gép volt, én pedig megszállott asztali PC-s játékos voltam. Elmúlt.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
törölt tag
>A jelenlegi generációs konzolok nem hozzák egy átlag belépő játékos PC szintjét
Szokásos bullshit. Definiáld az átlag belépőszintet.>és nem képesek a kifejezetten rájuk írt programok normális teljesítmény mellett való futtatásra.
Bullshit vol.2. Mivel van rájuk nem is egy 1080p@60-as játék így kijelenthető, hogy az eszközök képesek erre. A szoftverek készítői döntenek úgy, hogy magasabb beállítások mellett kevesebb képkockára írják meg a szoftver. Egyetlen hardver sem predesztinálja a játékok sebességét.>de amikor a legtöbb játék nemhogy a 60FPS-t de még az 1080p-s kritériát sem üti meg
Bullshit vol.3 Számszerűsítsd a "legtöbbet". Mennyiből a mennyi nem tudja?>embernek szüksége van arra
Nem, nincs. Neked van ezekre szükséged. Másnak nincs. Másnak másra van szüksége.>És itt jegyezném meg hogy ez erős szubjektív véleményem, úgy hogy egy konzoloknál sokkal drágább PC-vel rendelkezem.
Nem az a baj, hogy szubjektív, hanem nagyjából minden alapot nélkülöz.Dilikutya: egy erősen módosított UE3, ami elég sok modernebbnek kikiáltott játékot a betonbapofoz prezentációban
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
A téma UHD-s monitor volt és arra próbáltam rávilágítani, hogy teljesen értelmetlen olyan összehasonlításokba belemenni, ahol egyetlen komponens kiteszi az összehasonlítás másik felét (magát a konzolt) - és még nem is beszéltünk magáról a konfigurációról, ami UHD-ban futtat kompromisszumok nélkül nagyjából mindent, hiszen ez a feladata. Tipikus Swift vs. CLA Coupe esete.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
>Mondjuk hogy ugyanannyi vagy keveesebb pénzért jobban vagy ugyanúgy futtatja a játékaid mint egy jelenlegi generációs konzol.
Ilyen sajnos nincs. Kicsit többért van.
>1080p native @ 60 számszerűsítve
Ez korábban még így hangzzott el: "de amikor a legtöbb játék nemhogy a 60FPS-t de még az 1080p-s kritériát sem üti meg"
Natehát akkor ez a lista alapján a _legtöbb_ valóban nem üti meg az 1008p kritériát sem?[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
interstate76
addikt
Azért az, hogy hasonlóan fest, az erős túlzás, komoly különbségek vannak. Én csak azt mondtam, hogy szép dolog a korábbi konzolgenerációtól, hogy ilyen címeket játszható minőségben futtat.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
törölt tag
>itt sem lesz másként.
Ez a torrentzsokék álmoskönyve állítja? Nem érdekel ez mamár a fillérb@szó wannabe olcsójánosokon kívül senkitsem. Nem ismerek már olyat sem, aki pécén warezolna. Mondjuk a mai pécés játékárak mellett mélyre kell meríteni a merőkanalat a parasztkondérba, hogy valaki ilyenekkel éjen, de nincsenek illúzióim, tudom, hogy teli vannak a torrentoldalak, szal nagy az a kondér. Csak hálisten ilyeneket én már nem ismerek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest