Új hozzászólás Aktív témák

  • X3B6O0X

    aktív tag

    válasz Sirandrish #2665 üzenetére

    Nem akarok nagyon belefolyni ebbe az anti-Notchos mozgalmadba, de ha ennyire nem tetszik, hogy pénzért árulja a bétát, akkor gondolj úgy rá, mint hogyha előrendeltél volna egy játékra, és ezért jutalomból előtesztelheted a játékot.
    A moddereket meg minek fölvenni? Maguktól is fejlesztenek azok, nem kell még azzal szarakodni, hogy bejárjanak dolgozni Svédországba...
    Ráadásul az a legszebb az egészben, hogy úgy beszélsz a Mojangról, mint hogyha lehúzott volna egy teljes árú játékkal, DLC-kkel, 6 óra játékidőért (á la COD), közb meg egy fillért se dobtál ki érte, és már minimum 100 órát belefeccöltél a játékba.
    Az meg, hogy lassan haladnak, az annak köszönhető, hogy a Mojang kevesebb, mint 50 emberből áll, és azért is fizetős a béta, mert nincs elég pénz (45 millió dollárból fejlesztenek 2 játékot, portolják a Minecraftot különböző platformokra, plusz őnekik is kell élni valamiből).

    "...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog

Új hozzászólás Aktív témák