Új hozzászólás Aktív témák

  • kisi

    aktív tag

    Sziasztok!

    Elkészült az első verziója.. :C
    Van kedve valakinek megtesztelni, hogy működik?

    A koncepció az volt, hogy egy küldik nélküli, technikás, de nem nehezített receptes modpackot hozzak létre, ami könnyen játszható, és nem az alpanyagok grindelésébe fullad bele az ember.. Ezért már aránylag az elején elérhetőek benne különféle alapanyag kitermelő gépek, stb..Persze, a végcél a technikában az űrkorszak..
    Pár nem túl ismert mod is kapott helyet benne, melyek inkább a játszhatóságot segítik különféle módokon, pl függőhidak, japán kardok kovácsolása, vagy a tűzoltók által is használt csúszórúd..
    Bekerült pár ismertebb, és ritkábban használt dimenzió, lost cityes, ratlantis, aether, Atum, mining word, Twilight forest..

    A grafikai és világmechanikai oldalról a biomok változatosságáról a biomes o plenty gondoskodik, némi japán erdő beütéssel,(Sugi forest, japán fenyőerdő)
    A fákat nem kockánként kell kivágni, hanem életszerűen, kivágod, eldűlnek, továbbá ágaik is vannak, mint a lentebbi képen, (elvileg gyökereik is..)
    Az állatvilág is kibővült, békés, és agresszív állatokal.
    Pár mod ad a játékhoz plussz dungeonokat, felfedeznivalókat, a nether, end is kibővített, új biomokkal, növényekkel, és állatokkal...

    A chunkloadról, csapat, stb lehetőségekről a szokásos FTB menü gondoskodik..

    A jelenlegi verzió 186 modot tartalmaz

    Szóval, ha valaki kedvet érez kipróbálni, és véleményzni, hogy mit kellene, és mit ne, vagy máshogy, szívesen venném a tanácsot..

    (A teszthez beizzítottam egy milestone huskyt, 22gb rammal erre a célra.)
    (Nem nevetni, kamerafelügyeleti szerver, 16 kamera full hd képét tudja egy időben kezelni, szóval a számítási kapacitása elég jó, és 0-24es munkára van kitalálva :D)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák