Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Teaway #17879 üzenetére

    Lassan már kész. Aztán majd egy nagy kert, meg egy nagy istálló, csinálok vasutat spawnig és kb. annyi a vanillás tevékenység.

    Modosat se nehéz felismerni, :DDD azok ott Railcraftos blast furnace-ek, vasból acélt sütnek. Csak rohadt lassú és nem lehet gyorsítani, azért kell belőle ilyen sok. AE rendszer kábeleivel vannak összekötve, egyik oldalt beadja a vasat, szenet (vagyis coal cokeot), másik oldalt meg kiszívja az acélt, sima export-import bus, alap ME kábelekkel 8 darab kemence soronként, és a 8-as csoportokat köti össze a fejlettebb kábelekkel, ezek 32 csatornásak már. Nem tudom ezeknek hirtelen a nevét, mert én ekkorát sose építettem ezekből.
    Viszont ezeket etetni, akkor gondolom csinál hozzá ekkora méretű coke oveneket is, amik a coal coke-ot csinálják.
    Ja ott alul az egy napelem, alatta egy energiaátalakító, és a színes valamik az AE controllerek, azokra megy rá a kábel. Teszel rá még pár kütyüt és full automata lesz, mindent beállíthatsz.

    Na mondjuk nekem ez annyira nem hiányzik vanillából. De egy Tinkers, Openblock, az nekem nagyon. Az lenne nálam a vanilla.
    És akkor még lehetne sorolni egy tucat modot ami még mindig vanilla szerűnek hagyná a játékot, csak sokkal jobb. Pl. Chisel, Carpenters, Pams, Agricraft.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák