Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Amur #17634 üzenetére

    Azt tudom, de én 4000 blokkra elköltöztem, mert azt hittem sűrűbben látogatott, és nem akartam túl közel lenni senkihez. De sokkal közelebb is mehettem volna.
    Vagy építek egy full újat a közelben, azt meg otthagyom ahol van. Ez a map úgy is marad, úgyhogy idő végtelen rá. Értékesebb cuccokat elhozom, a többit otthagyom. De nem tudom mikor leszek fent átköltözni, ha többen lennének fent szívesebben felmennék.
    De ki akarom próbálni a Terrafirmát is, felnyomhatnánk szerverre, annak még kevesebb erő kell, mint a vanillának. Régen MasterDJ-nek volt Terrás szerója.

    Modoson át akartam költözni egy Lich várba, de annyi munka lenne azzal átalakítani, hogy elment tőle a kedvem, otthagytam félig. De majd kövi pakkban eleve azzal kezdek, vagyis hát amennyire lehet, mert azért nem egyszerű kitakarítani a főbosst meg a 10 spawnert ami okádja a szörnyet, meg a plusz szörnyek amik vannak. De kövi pakk, ha tényleg Dire 1.8, abban egyszerűbb lesz hamar felszedni magát az embernek.
    A Naga arénából meg kertet akartam volna csinálni, a másikból meg állattartó helyet. Mert mind a kettő közel van a várhoz, nem kellene chunkloader. De mindegy, már nem szarakodok vele. Inkább folytatom a Twilight vonalat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák