Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Most, hogy végeztem nagyjából a gépesdivel, mármint alaphangon és van csomó érc bányászásból is. Nekiállhatok díszíteni a falut meg a ház környékét. A tóba rengeteg vízi növényt, lehet leásom egy részét mélyebbre hogy a hínár jól nézzen ki. A ház elején a felső gerendát alátámasztom lefele az ablaknak, majd arról két oldalt le az alsó gerendára, jobban néz ki.
    Aztán a falusiak házát is kicsit feldíszítem belül, meg lehet a fáklyákat lecserélem ott is glowstoneról átfestett resdtonelampra.
    Aztán a kertészkedés, jó pár kert kelleni fog még, mert a másik két világgeneráló mod elég sok újfajta kaját bead, bár ezek a Naturás kocka berrybokrok pl. rondák, de van mit kertészkedni velük.

    Aztán az üvegház még egy nagy projekt, hatalmas hogy mindenféle virágból tudjak beletenni sokat, középen egy kis kúttal.
    Az állatoknak nem csináltam házat mégse, inkább legyártottam még 10 magnum torchot aztán szétszórtam a környéken, így biztos nem lesznek blizzek amik betámadnák őket. Ház mellett vannak sima kerítéssel.
    Aztán még meglátom miket lehetne építeni, hegy oldalába egy kis kilátót, teraszt stb.

Új hozzászólás Aktív témák