Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz Buster17 #13571 üzenetére

    alapjátékban egy félmondatos sztori van: győzd le az Ender Dragont, meg egy marék achievement. ezen felül az van benne, amit te akarod hogy legyen benne. szeretnél egy ordenáré nagy kastélyt? tessék egy példa:

    ami az alapjáték része: bányászol, kisütöd az érceket rudakká, csinálhatsz különféle farmokat (búza, krumpli, stb), tarthatsz állatokat, horgászhatsz, főzhetsz potikat (sebesség, erő, ilyemsik), enchantolhatsz szerszámokat, armorokat. tipikus RPG elemek csak épp a role-playing nélkül. :DDD mehetsz dungeonökbe kincset találni, mehetsz a pokolba további dolgokért, mehetsz az Endbe, leölni a sarit.
    a fenti kastély megépítése nagy kaland, mert neked kell az összes matit hozzá kibányászni, sütni, megépíteni és istentudja hányszáz óra után ha kész, nagy a jutalom. belefektetsz sok-sok órát, látod a folyamatot és végül az eredményét is.
    de a Minecraft szó szerint Lego 3D-ben. a húsz euró elsőre tényleg húzós, én is sokalltam eleinte, aztán jöttem rá, hogy fogalmam sincs mennyi sok órát tettem bele, (2000-nél is több lehet) ehhez képest a húsz euró semmi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák