Új hozzászólás Aktív témák

  • anegytech1

    csendes újonc

    Megérkezett az átlátszó szilikon tok a telefonhoz, konkrétan ez: http://www.speedshop.hu/termekek/4002890/honor-8-ultra-slim-0-3-mm-szilikon-hatlap-tok-atlatszo.html

    Ebben a webshopban már épp nincs raktáron, de láttam máshol is ilyet. Valami noname kínai cucc, de tökéletesen passzol a telefonra, nem áll el sehol, teljesen jó. Máris sokkal jobb fogni a telót és nem ront sokat az összhatáson, legalábbis számomra.

    Soltee hsz-ében nyilván van igazság, de azon mindig csodálkozom, ha valaki vesz egy 120-140 ezres, esetleg drágább készüléket, és azon kezdi el kipróbálni, hogy karcolódik-e :D. Mert ha igen, akkor azt már nem lehet visszacsinálni, szóval én úgy vagyok vele, hogy mielőtt kiderülne, hogy a kulcsom szétkarcolja-e, inkább veszek rá tokot, vagy simán nem teszek mellé kulcsot. De a portól és a zsebből való ki-be húzgálástól is tud már karcolódni. Ha véletlen homokszem kerül a zsebbe, az a legkeményebb legdurvább kijelzőt is képes megkarcolni. Lehet, hogy nem lesz mély karc, csak sok kicsi, és mattul a felület, mintha smirglivel mentél volna át rajta. Engem nem zavar, ha valaki ki van tömve pénzzel, aki megteheti, hogy egy negyed éves készüléket eldobjon, mert karcos, és vesz helyette másikat, az tegye bátran, végülis tesztnek jó.

    Lajbi05 : ez nem jó jel. Nem értek hozzá, de hasonló problémám volt a Huawei P7-tel, először mindenki azt mondta, hogy olyan mintha víz alól beszélnék, később már egyáltalán nem hallottak. Mikrofon csere lett a vége. Nem jó hír egy új telefonnál, de előfordulhat, hogy pont kifogtál egy mikrofonhibás készüléket :/.

Új hozzászólás Aktív témák