Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Apollyon #15545 üzenetére

    Jól kihalt a topik, sebaj, elbeszélgetek magammal ;]
    Hát úgy néz ki valóban nem marad sokáig ez a Vibeui ;] Igaz most mobilneten lógok vele, de gyorsabban merül mint kellene.
    Erre a telefonra szerintem max egy 5.1-en alapuló droid kéne, vagy valami nagyon optimalizált rendszer hogy ne egye az akkut.
    Ahhoz képest hogy a testvérének 46 napos üzemidőt jósoltak anno, durván alulmúlja ez a verzió. Annyival azért nem erősebb a p70-a, hogy 3 napot se bírjon ki normál használattal.

    Az újabb telefonokba rakott irreális mennyiségű RAM jól jelzi mennyire foglalkoznak a szoftverek megírásával, tisztelet a kivételnek.
    Mielőtt valaki belémkötne, azért pattogok ennyit a témán, mert nem látom értelmét a telefonok felesleges cserélgetésének, főleg hogy az újabbak sem feltétlenül jobbak. Meg még mindig alig van telefon amibe 3,5 Ah-nál nagyobb aksit tesznek...
    Szóval kitartok a p70 mellett, remélem még 2-3 év múlva is használható lesz, és addigra találok valami frankó CM-et rá. Vagy egy keveset fogyasztó 4.4.4-et vagy 5.1-et mindenre jelző LED-del és duplakoppal...

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák