Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz cool13 #15543 üzenetére

    Közben kicsit belemásztam, mint ahogy linkeltemm nekem a V2 van, ami annak a javított verziója amit te írtál, feltéve hogy egyre gondolunk. Kipróbáltam amúgy azt is, factory reset után eltűnnek belőle a gúgli szemét cuccok a play-en kívül, de pl. számológép marad. Mivel a V2 javított változat, visszaraktam azt, abban már alapból benne van a reklámblokkoló, és a gúgli cuccok (gmail stb.) sem tűnnek el, kénytelen vagyok külső programmal eltávolítani őket.

    Viszont mindegyikben van számológép, így nem tudom melyik ROM-ra gondolhattál. Amúgy érdekes ez a ROM, megnyitom az üzeneteket (SMS) és a (magyarul használom) Partnerkezelő azt mondja, hogy engedélyezni kell a kamerát. Mi a frásznak? :F Ha nem engedem akkor nem indul el...

    Még ezt túlélem, meg azt is hogy duplakoppal nem lehet a kijelzőt elaltani, de most minden azon múlik, hogy mennyire bírja az akksi. Ha nem elég jól, akkor megy vissza a LineageOS.

    Legszívesebben amúgy egy 12.1-es CM-et használnék, az üzemidőre is bőven jó, van jogosultságkezelés és duplakopp + LED állítgatás, és gúgli cuccok sem lesznek a telón... Viszont az elérhető változatokban a kijelző ébresztéssel gondok vannak.

    Kíváncsi vagyok mitől függ ez, lehet nekem kéne összedobni egy custom romot, fordítani kernelt hozzá meg ilyesmi... Soha nem csináltam ilyesmit, és fogalmam sincs hogy kellene nekilátni, de biztos meg lehet tanulni...

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák