Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz malphitee #3753 üzenetére

    ilyen szinten nem veszem alapul a gms bolti garis - vagy más szempontból hibalehetőséggel bíró - , nem korrekt számlás...stb árakat, sem a készülék megvásárlásakor, sem pedig az eladáskor, és szerencsére a használt telefonom vevői is így vannak vele, bár iphone kivételével mindig bőven sok garival adom el, hiszen 24 - 26 hónap adott, és már az is ritka, hogy egy évig használjak egy telefont, illetve a függőség sem probléma, azt bőven kompenzálja árban is a rendes gyártói gari, számla, és biztos gari.
    lehet kockáztatni, én is elgondolkodtam rajta, hogy számla nélkül, kérdéses forrásból olcsóbb, de aztán elvetettem a dolgot, mert egy esetleges hiba esetén sokkal többet is lehet bukni.
    az is megnyugtató és jelent valamit, hogy már most írtak többen is a korábbi vevőim közül, miszerint azonnal jelezzem, ha eladó lesz az 5s, de ezt köszönhetem annak is, hogy kifogástalan állapotban adom el minden telefonomat akár egy év használat után is, illetve az árazással sem szállok el.
    nagyon bejött az 5s, esetlegesen ez is kihúzhat nálam egy évet, mint anno a 4s, de majd kiderül, ez még a jövő zenéje... :)

Új hozzászólás Aktív témák