Új hozzászólás Aktív témák

  • TGYI

    csendes tag

    Kedves Fórumozók!

    Az első, a fórumban szereplő 997D működik, jól érzi magát:-)

    Viszont az előttem levő néhány hozzászólásban említett probléma nálam is fennáll, sőt a helyzet rosszabb. Én ugyanis az androidos Gmail klienssel semmiféle csatolmányt nem tudok letölteni, sem mobilneten, sem wifin. Nem tudom mikor kezdődött a dolog, mert bár folyamatos a mobilnet kapcsolatom, általában nem nézem meg e melléketeket a telefon képernyőjén, hanem inkább asztali gépen. Régebben viszont egész biztosan működött.

    A "nem tudok letölteni" azt jelenti, hogy első kísérletre mintha valami történne, a második és további kísérletekre pedig a kis szürke téglalap alján közli, hogy nem tudja letölteni a mellékletet. Az előnézet általában működik viszont.

    Három dolgot próbáltam. Az első a dowload manager teljes kiürítése, a második pedig a factory reset. Egyik sem használt. Közbevetőleg jegyzem meg, hogy a cloud backup és a telefon közt az összerendelés megszűnik a factory reset pillanatában, így az oda másolt adatok, beállítások örökre archiválódnak, csak nem tudom kinek-minek. A reset után semmit sem installáltam, semmit sem frissítettem, csak a gmail fiókba jelentkeztem be és így sem működött a dolog. A harmadik kísérletben pedig feleségem 2.3.6-os androidos telefonja elérte a mellékleteimet, tehát sanszos, hogy a probléma valahol a 997D környékén van.

    A neten igen korlátozottan van csak infó a jelenségről. A dolog nem halálos, de kifejezetten bosszant. Az pedig különösképpen, hogy nem tudom megoldani.

    Kérem a segítségeteket, mivel az égvilágon semmi extrát nem csináltam a telefonnal, gondolom mást is érint a dolog, csak még nem írt ide.

    Köszönettel előre is: TGYI

Új hozzászólás Aktív témák