Új hozzászólás Aktív témák

  • andras707

    csendes tag

    válasz Alex91 #6288 üzenetére

    Sziasztok!
    Plexről valaki azt írta itt a fórumban hogy nem tud hardveres gyorsítást a Qnapon keresztüli lejátszó üzemmódban, nem ellenőriztem tovább a dolgot. Kodi lett. Qnapclubból. Tetszik. (NasComapres sokat segít) Köszönöm szépen a tippet! Azt látom, hogy bejárja az adatokat és borítókat keres mindenhez és vannak jó és rossz találatai. Utóbbi esetben jó lenne tudni, miként írhatom felül a találatait.
    1. Mennyire kell félnem adatszivárgástól?

    Qnap filekezelő kérdés:
    Windowsból átstrukturáltam kicsit egy media gyűjtő mappát saját gondolatok mentén. A kodi rögtön látta, de az alap belső media server nem volt hajlandó indexelni 1,5nap után sem. Ez azért érintett rosszul mert telefonról és erősítőről nem láttam a mappa tartalmakat. Egyetlen megoldásként a teljes tartalom újraindexelést láttam. Ami nagyon idegesítő volt, mert 14k képet tettem fel, amit a QuMagie-vel megint elkezdtem bekategorizáltatni és nagyon sok feleslegesnek tűnő munka volt a csoportosítás.
    2. Hogy kell lokálisan indexeltetni a Qnapot? Hogyan lehet nasról/indexelésről és QuMagie adatbázisról biztonsági mentést csinálni ilyen esetek elkerülésére?

    QuMagie remekül felismeri az esetek 80%-ban az embereket, de van a QuMagie féle csoportosítás és látszólag van egy független tag rendszer, mikor manuálisan adom hozzá.
    3. Hogyan tudok úgy hozzáadni embereket a tagekhez, hogy azok a QuMagie csoportosításra szűréskor is elő tudjanak varázsolódni?

Új hozzászólás Aktív témák