Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz roliii #7439 üzenetére

    "A PC eleve azért rosszabb mert HD-ba nem nagyon tudtsz vele játszani , míg a PS3 jókedvűen szórakozásba elfuttatja a HD-t annak is két fajtáját a Limited és a Full HD-t."

    No, azért ez így nagyon nem igaz. Tudom, mert van PS3-mam is és PC-m is. A legtöbb esetben azt kell, hogy mondjam, hogy a PS3 grafikai színvonalban már bizony jócskán elmarad a PC mögött. Az adatlapom alatt látható konfighoz egy 24"-os Dell fullHD monitor tartozik és ugyanazok a friss címek (pl. F.E.A.R. 2, Mirror's Edge) sokkal brutálisabban néznek ki PC-n 1920x1080-as felbontásban, mint PS3-on és gond nélkül futnak max. részletezettséggel. A grafikai részletezettség adott esetben sokkal inkább kijön, ez nem is véletlen, hisz a gépemben egy tavaly megjelent grafikus kártya van, a PS3-ban meg egy alsó hangon 3 éves GPU figyel. Hiába a 7 mag a PS3-ban, a gépben levő két mag és 4 GB memória is tudja a dolgát és igen sokat levesz a CPU válláról a GPU a PC esetében.

    Abban van valami, hogy gépet kb. másfél évente célszerű upgradelni, viszont cserében folyamatosan futnak a legújabb grafikus vívmányok (azért a DirectX 10 dolgai nem szarok, na), míg a konzol egyre inkább elmarad a PC-től az idő haladtával. Pénzben ez nyilván nem ugyanott van, ahol a konzol, bár a konzolra meg a játékokra fizetsz ki egy valag pénzt, PC-re rövid idő után nagyságrendekkel olcsóbbak a játékok. Persze, használtan kell venni, de akkor is. El lehet adni a konzoljátékot? A PC-set is.

    "Limited HD"

    Ilyen nincs. HD-Ready van meg fullHD. Egyik mondjuk 1280x720p, a másik 1920x1080p.

    Ettől függetlenül teljesen más konzolon játszani, mint PC-n, sokkal nagyobb élmény, márcsak azért is, mert a PS3-mal nem 24"-on játszok, hanem 42"-on. Viszont bizony sok esetben leesne az állad, ha látnád az új játékokat PC-n futni fullon, aztán megnéznéd PS3-on és bizony elszomorodnál.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák